27 нояб. 2016 г., 11:12

Животът е сериен филм 

  Поэзия » Свободный стих
454 1 0

 

Животът е сериен филм.

С дълбока,

много дълбока тематика.

Душата ми!

Река ли е?

Море ли е?

Или е океан?

Как в дъното нейно

сценаристи да сложат декора?

Как в дъното нейно

водолази да заснемат филма?

Водолази ли?!

О, не!

Космонавти само  

са снимали декора лунен

и ролята звездна на душата моя.

 

Самадхи

4.11.2016   

© Гюлсер Мазлум Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??