Животът е сериен филм.
С дълбока,
много дълбока тематика.
Душата ми!
Река ли е?
Море ли е?
Или е океан?
Как в дъното нейно
сценаристи да сложат декора?
Как в дъното нейно
водолази да заснемат филма?
Водолази ли?!
О, не!
Космонавти само
са снимали декора лунен
и ролята звездна на душата моя.
Самадхи
4.11.2016
© Гюлсер Мазлум Всички права запазени