18 янв. 2009 г., 12:32

* * * Животът ми... 

  Поэзия
640 0 7

                    * * *

 

Животът ми е някакво препускане,

което мъча се да обуздая.

Животът ми е бяла стая -

мишена на една илюзия.

 

Понякога е пролетно излъчване,

извиращо в очите ми кафяви.

Животът е във моите представи

поле с неокосени стръкчета...

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??