Животът ми е вятър и мъгла,
дъга и слънце, бурени и рози.
Подобно маски в бляскав карнавал,
редуват се поезия и проза.
Животът ми е буре с динамит,
избухва изведнъж, гърми и пуши,
а после ходи до земя превит.
Такъв си е, устат и непослушен.
Понякога е щедър, сговорчив,
понякога е кисел и намръщен.
Завива остро и криволичи,
но падна ли, с утеха ме прегръща.
Другарчета сме с него по съдба
и заедно и плачем, и се смеем.
Такъв му е късметът, мен избра.
Обичам го и с радост го живея!
© Nina Sarieva Все права защищены