23 окт. 2020 г., 07:38

Животът ни 

  Поэзия » Философская
218 0 0

Гледай на живота мъдро,

в него редуват се тъгата и радостта,

пази се, но и гледай ведро,

че една сал е в живота ти младостта.

 

И таз противоречивост странна

през целия ни живот продължава,

душата ни е и усмихната, и страдна,

ту се проваля, ту успява.

 

Затова помни, че мъката ще свърши,

слънчева радост ще замени нея,

добро през живота си върши

и си повтаряй:"Хубаво е, че живея!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??