8 февр. 2015 г., 11:03

Животът продължава 

  Поэзия » Философская
313 0 4

Навлизам вече в старостта

и все по-честичко се питам:

каква е в мене гордостта,

която в края ще изпитам?

 

За радост ще е от следи,

които приживе оставих.

И син след мене ще гради

над камък, който аз поставих.

 

И ще ме знае моят внук

по кръвна група и делата.

А след това на своя внук

оставя на баща следата.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??