От всяка ситуация по нещо ни остава,
понякога добро, понякога горчиво.
Въздъхвам с облекчение - животът продължава
и имам светлина - доброто в мен е живо!
И точно затова оставям зад гърба си
онези всички чувства, които ни отравят:
клюкарство, завист, злоба и погледи навъсени.
Обръщам се към слънцето, животът продължава...
© Мария Борисова Все права защищены