11 sept 2007, 15:36

Животът продължава 

  Poesía
918 0 8

От всяка ситуация по нещо ни остава,

понякога добро, понякога горчиво.

Въздъхвам с облекчение - животът продължава

и имам светлина - доброто в мен е живо!

И точно затова оставям зад гърба си

онези всички чувства, които ни отравят:

клюкарство, завист, злоба и погледи навъсени.

Обръщам се към слънцето, животът продължава...

© Мария Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??