24 янв. 2018 г., 10:04

Животът ти бавно изтича 

  Поэзия » Философская
272 0 0

Животът ти бавно изтича...

за минало вечно сълзиш...

запитай се... 

Има ли смисъл?

Запитай се ти...

и кажи...

 

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??