Jan 24, 2018, 10:04 AM

Животът ти бавно изтича 

  Poetry » Phylosophy
275 0 0

Животът ти бавно изтича...

за минало вечно сълзиш...

запитай се... 

Има ли смисъл?

Запитай се ти...

и кажи...

 

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??