17 февр. 2015 г., 21:18

Животът тук 

  Поэзия » Философская
542 0 5

Животът тук

 

Луната, вятърът и птиците,

които пазят нощем старата гора.

Реката, планината и пътеките,

които водят към върха.

Поляната, цветята и светулките,

прелитащи край нас.

Безкрайното небе, звездите и планетите,

нашепващи за други светове.

Уханието на любов във мрака,

потрепващите ни от страст тела.

Душите ни, дошли за кратко на Земята,

но влюбени в живота тук.

Завръщащи се пак и пак...

 

© Мария Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??