Няма вече тайни,
скрито, покрито, до тук.
Щом ти отвориш нета,
всичко блесва си - напук.
Тук герой, от газела,
до котка, мишка, великан,
се предлагат да четем
и се маем до кога?
Там на другата стена
влюбена принцеса виж.
Ахка и предлага любовта си
на поредния любим мираж.
Нека днес с усмивка
да посрещнем любовта,
даваща криле на всички,
да се предадем на нежността.
© Елена Все права защищены