25.06.2013 г., 22:41 ч.

Животът в нета 

  Поезия » Любовна
434 0 3

Няма вече тайни,

скрито, покрито, до тук.

Щом ти отвориш нета,

всичко блесва си - напук.

 

Тук герой, от газела,

до котка, мишка, великан,

се предлагат да четем

и се маем до кога?

 

Там на другата стена

влюбена принцеса виж.

Ахка и предлага любовта си

на поредния любим мираж.

 

Нека днес с усмивка

да посрещнем любовта,

даваща криле на всички,

да се предадем на нежността.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??