Журналисте,
твоят поглед
сбира светове,
а перото ти
за обич и любов
зове!
Журналисте,
твоят пламък,
палейки, гради,
а трудът ти
безусловно
води към звезди!
Журналисте,
въпитаващ
чрез слова-цветя,
продължавай,
че орисан си
за доброта!
© Стоян Минев Все права защищены