30.09.2023 г., 11:27 ч.

Журналисте! 

  Поезия
115 0 0

Журналисте,
твоят поглед
сбира светове,

 

а перото ти
за обич и любов
зове!

 

Журналисте,
твоят пламък,
палейки, гради,

 

а трудът ти
безусловно
води към звезди!

 

Журналисте,
въпитаващ
чрез слова-цветя,

 

продължавай,
че орисан си
за доброта!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??