13 окт. 2008 г., 00:11

К а ф е 

  Поэзия » Белые стихи
1232 0 33

 

 

 

 

отпивам спокойствие

 

от гладката жажда

 

на повърхността

 

отпивам

 

аромат

 

и предсказания

 

в огледално бъдеще

 

КАФЕ

 

целувам

 

топлия ръб

 

на чашата

 

канелена нежност

 

попива в устните ми

 

блясъкът ме заслепява

 

не търся друго

 

защото потъвам

 

в овалната част

 

от мечтите

 

КАФЕ

 

дихания бленувани

 

в сутрешна

 

празнота

 

една капка сметана

 

самотна на масата

 

искрен поздрав

 

от първия слънчев лъч

 

с първото

 

ухаещо

 

КАФЕ

 

 

 

песен...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??