23 февр. 2009 г., 11:30

К****м 

  Поэзия » Другая
605 0 6
Аз летях
и крещях...
... във главата ти се спрях.
Ти се чудиш,
не разбираш...
и се питаш,
но умираш.
Няма смисъл.
Откажи се.
Ти си мъртва.
Примири се.

© Миро Чакъров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??