Feb 23, 2009, 11:30 AM

К****м 

  Poetry » Other
606 0 6
Аз летях
и крещях...
... във главата ти се спрях.
Ти се чудиш,
не разбираш...
и се питаш,
но умираш.
Няма смисъл.
Откажи се.
Ти си мъртва.
Примири се.

© Миро Чакъров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??