11 апр. 2009 г., 13:56

Кадри 

  Поэзия » Белые стихи
400 0 3

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Жадувано пътуване,

фотоапарат „Никон”,

кадри заснети...

....пълен смут,

объркан живот,

красотата,

не бе уловена ( беше избягала).

 

Младост невинна,

неосветена улица,

изоставен безистен,

момчета с момичета,

гневни спринцовки...

... погубена същност,

надежда неистинска.

 

Кооперация олющена,

жилище скромно,

стихиен скандал,

мъж и жена,

чувство омраза,

брак разрушен...

... изтрити спомени,

любов несъществуваща.

 

Кална локва,

забравена пряка,

унила физиономия,

стара жена,

чувство за ситост,

кофи с боклук...

...нещастна съдба,

вяра илюзорна.

 

 

Фон открояващ се,

великолепна градина

красиви цветя,

пейзаж доловим,

пеперудено пърхане

нагоре – надолу,

пейка,

разказваща стара история,

усмихнати хора...

... смисъл намерен,

съществуването е дар.

 

 

© Славка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??