15 окт. 2008 г., 10:24

кафе... на gerrda 

  Поэзия » Другая
1431 0 9
 

хубава си Герда

толкова хубава

като навиваш ръкавите на утрото

да не влизат в нощната тъга

и сипваш кафето

в малки порцеланови чашки

с сини рози

кога цъфтяха розите Герда

помниш ли

оня зимен прозорец

така и не спря воя на сълзите

и тишината се сля с устните ти

не спирай гласа малка моя

да разпъва страните на деня

силно

силно

събуди времето

развържи възлите на думите

с малко ф нарисувай усмивка

спасеното в снега сърце

все някога ще затупти

и ще легнат сънищата в краката ти

да пеят слънце

хайде Герда

кафето е готово

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??