23 мар. 2020 г., 02:34

Кафе в картонена чашка 

  Поэзия » Философская
608 1 1

Ще пишем стратегия.

За оцеляването.

За възстановяването.

За развитието.

 

Ще съжаляваме.

За времето.

За мястото.

За пространството.

 

Ще работим.

За себе си.

За другите.

И ще се ровим.

В миналото.

 

За да осъзнаем,

че няма нищо по-хубаво

от кафе в картонена чашка

и да признаем, че

отдавна не създаваме спомени!

© Ирена Емилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Най-хубави са тия неща, които вече си изгубил, тогава ги оценяваш. Дано станем по-разумни.
Предложения
: ??:??