"Зелени и кафяви
четири тъжни очи
гледат се дълго,
по-дълго от един миг..."
Кафяви и зелени -
моите и твоите очи
разплитат сами
възли от въпроси,
намират сили
едни в други,
рушат стени
от противоречия премълчани.
Дни неизживяни -
кафяви и зелени,
есенно-пролетни,
щастливи, нещастни,
самотни дни...
Думи неизречени,
изплуват мокри
в кафяви и зелени очи.
Намират изгубените следи
на пътя към душите си...
Кафяви и зелени,
търсят си прилики и разлики...
Кафяви и зелени,
обичащи,
разбиращи,
зависещи
едни от други,
но все така различни...
Далечни по цвят души...
Кафяви и зелени -
нашите влюбени погледи...
П.С.:Поздравявам всички с песента на Графа - Зелени и кафяви
© Таня Атанасова Все права защищены