Nov 21, 2007, 12:47 PM

Кафяви и зелени 

  Poetry
709 0 19

                                                   "Зелени и кафяви

                                                    четири тъжни очи

                                                     гледат се дълго,

                                                    по-дълго от един миг..."

 

 

Кафяви и зелени -

моите и твоите очи

разплитат сами

възли от въпроси,

намират сили

едни в други,

рушат стени

от противоречия премълчани.

Дни неизживяни -

кафяви и зелени,

есенно-пролетни,

щастливи, нещастни,

самотни дни...

Думи неизречени,

изплуват мокри

в кафяви и зелени очи.

Намират изгубените следи

на пътя към душите си...

Кафяви и зелени,

търсят си прилики и разлики...

Кафяви и зелени,

обичащи,

разбиращи,

зависещи

едни от други,

но все така различни...

Далечни по цвят души...

Кафяви и зелени -

нашите влюбени погледи...

 

 

 

 

П.С.:Поздравявам всички с песента на Графа - Зелени и кафяви

 

 

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??