26 июл. 2009 г., 11:19

Кафяви очи 

  Поэзия
1336 0 2

Дълбоки, кафяви очи и нещо криещо се зад тях…

Твоята същност, твоето сърце, твоята душа…

Би ли ме приютила в сърцето си, има ли там място за мен?

Или ще продължаваш с мен да си така студена?

Няма смисъл от думи излишни – не искам чувствата ми да са скришни,

обичам те безкрайно много, разбери го, сърцето ми е твое - пази го.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                         Посветено на Мирела, която много ценя и обичам :)

© Преслава Чернаева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??