Jul 26, 2009, 11:19 AM

Кафяви очи 

  Poetry
1337 0 2

Дълбоки, кафяви очи и нещо криещо се зад тях…

Твоята същност, твоето сърце, твоята душа…

Би ли ме приютила в сърцето си, има ли там място за мен?

Или ще продължаваш с мен да си така студена?

Няма смисъл от думи излишни – не искам чувствата ми да са скришни,

обичам те безкрайно много, разбери го, сърцето ми е твое - пази го.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                         Посветено на Мирела, която много ценя и обичам :)

© Преслава Чернаева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??