27 апр. 2007 г., 21:42  

Кажи ми 

  Поэзия
542 0 5

 

От мрака се ражда, далеч, светлина -

звезда ли това е или съдба?

 

Звездата, е казват, човешка душа,

когато угасне - настъпва нощта.

 

Ликът ти, пред мене в съня ми блести.

 

В очите ти виждам, безбройни звезди.

 

Звезди ли това са или съдби?

 

Кажи ми - и моята там ли гори?

© Бостан Бостанджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??