27.04.2007 г., 21:42 ч.  

Кажи ми 

  Поезия
541 0 5

 

От мрака се ражда, далеч, светлина -

звезда ли това е или съдба?

 

Звездата, е казват, човешка душа,

когато угасне - настъпва нощта.

 

Ликът ти, пред мене в съня ми блести.

 

В очите ти виждам, безбройни звезди.

 

Звезди ли това са или съдби?

 

Кажи ми - и моята там ли гори?

© Бостан Бостанджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??