5 апр. 2007 г., 13:01

Кажи ми 

  Поэзия
752 0 2

Кажи ми


Кажи ми какво те промени?
Какво те накара да си отидеш?
Без думи... Без дори да кажеш сбогом...
И да ме оставиш съвсем сама...
Стенеща... Умираща...
Просейки късче любов от теб...
Какво, по дяволите, сторих?...
С какво заслужих това поведение???
Аз ли нещо направих?
Кажи ми!!! За да се променя...
И пак да бъда твоята любима...
И отново да сме аз и ти...
Както бяхме преди...
Не, не бях виновна аз, а тя, проклетницата...
Тя отне твоето сърце...
И сега сякаш не чуваш какво ти говоря...
Сякаш за теб не съществува никой и нищо не може да те спре...
И кажи ми, къде отиде твоето сърце?
Къде?!

© Катету Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хах ми да поредния хубав стих от теб.Отново 6 и отново не знам какво друго да кажа..
  • За съжаление много хора се променят и след това никога не могат да бъдат същите.Но тези ,които страдат от промяната трябва да се изправаят и прдължат.Дано ти да продължиш!Творбата е чудесна!!!
Предложения
: ??:??