5 авг. 2008 г., 12:06

Кажи ми... 

  Поэзия » Другая
980 0 11

Кажи ми
как си?
Къде се изгуби,
случайно намерила
пътища?
Кажи ми
как си?
Какво те погуби
в безкрайно сънувани
сънища?
Кажи ми какво е
да виждаш в луната
гальовно поглеждаща
фигура?...
Как гледа земята
и влюбена стене,
и знае, че там ще е...
никога?
Покажи ми какво е
в изгубени мигове
самотник да вижда
надежда!...
Кажи ми защо е
красиво примигане,
когато света те
подвежда...


Тогава, в безкрая
на вечната лудост,
"един" ще погледне
към тебе...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??