18 сент. 2009 г., 11:51

Кажи ми 

  Поэзия » Любовная
761 0 1

 

Кажи ми, помниш ли ме още,

кажи ми, помниш ли онези дни,

онези дни, онези нощи -

под тъмни небеса обсипани в звезди.

 

Кажи ми, помниш ли ти аромата

на крехките разцъфнали цветя?

Кажи ми, помниш ли играта - 

с теб невинни бяхме ний - деца.

 

Кажи дали все още могат устните

тъй сладко да целуват, както и преди?

Кажи, не бяха ли това най-вкусните

целувки, изплатени със сълзи?

 

Кажи, че нашето отчуждение

не ще убие в нас страстта.

Кажи, че има днес спасение

за моята загиваща душа.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Кажи ми....тъжни въпроси,които и на мен не са ми чужди,уви.Прегръщам те!
Предложения
: ??:??