4 янв. 2008 г., 11:13

Кажи ми, моя малка звездице 

  Поэзия » Другая
556 0 3
 

Кажи ми, моя малка звездице,

оттук... нататък... накъде да вървя?

Обърках пътя си, изгорих мостовете,

а искам да се върна сега.

 

 

Покажи ми, моя малка звездице!

По твоите стъпки аз ще вървя,

за да ме върнеш, там където

останаха моето сърце и душа.

 

 

Кажи ми, моя малка звездице,

някой чака ли ме  още там?

Или няма смисъл да се връщам

да търся утеха и пристан?

 

 

Покажи ми, моя малка звездице,

че има надежда за малко любов.

Излекувай раните ми и изтрий сълзите...

Покажи ми пътя на новия живот!

© something else Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??