Кажи ми, моя малка звездице,
оттук... нататък... накъде да вървя?
Обърках пътя си, изгорих мостовете,
а искам да се върна сега.
Покажи ми, моя малка звездице!
По твоите стъпки аз ще вървя,
за да ме върнеш, там където
останаха моето сърце и душа.
Кажи ми, моя малка звездице,
някой чака ли ме още там?
Или няма смисъл да се връщам
да търся утеха и пристан?
Покажи ми, моя малка звездице,
че има надежда за малко любов.
Излекувай раните ми и изтрий сълзите...
Покажи ми пътя на новия живот!
© something else Всички права запазени