2 янв. 2010 г., 17:56

Кажи ми ти... 

  Поэзия » Другая
622 0 0

Да, животът за теб е радост и тъга,

какво искаш да ти споделя?

Може би някоя съкровена мечта,

дълбоко загнездена в моята душа...

Или може би някой бленуван сън,

разперил широко крила навън?

© Доротея Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??