11 сент. 2004 г., 14:03

Kaк? 

  Поэзия
1162 0 0
Даже смеха ми напомня за теб,
толкова с тебе съм свикнала.
Толкова други на тебе приличат,
а всъщност и толкова не.

Как да изгоня смеха си ,кажи ми?
Та то и сълзите напомнят за теб.
Слънцето,вятъра няма да имам
и пак ще си тука до мен.

Толкова много те искам понякога,
че чак очите от болка болят.
Болят ме и парят от взиране-
в тебе: във целия свят...

© Гери Тушева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??