5 мая 2009 г., 21:58

Как? 

  Поэзия » Любовная
419 0 0

Как да ти кажа колко те обичам?
Как да ти покажа колко те желая?
След като знам какъв ще бъде края,
а именно с неугаснали искри и непростими лъжи,
как да направя така, че да те забравя,
когато сърцето ми се двоуми,

но в действителност то по-силно крещи,
обичай го сега и ти, a за по-натам не му мисли!

© Евелин Ферри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??