12 нояб. 2010 г., 14:38

Как 

  Поэзия » Другая
357 0 0

как да пиша за онова което чувства сърцето ми 

как да предам радоста на очите ми 

как...

когато не си до мен - липсваш ми

каквото и да правя - мисля за теб

имаше време не беше отдавна когато смъртта бе моят живот

имаше дни в които не исках да се събуждам

как промени това 

как успя да покориш вятъра 

как...

толкова дълго очаквах този момент

толкова малко оставаше да се откажа да бъда човек не си заслужаваше

толкова... а се губи в сянката на време отминало 

как изтри лошите мисли 

как ме пробуди отново за живот 

как...

да бъдеш някой за някого няма по-голямо щастие от това

...

© Карлос Димостракиос Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??