10 авг. 2007 г., 13:12

Как боли от любовта 

  Поэзия
922 0 2
Защо ли те сънувах?
Защо ли аз за теб жадувах?
Защо ли тръгнах да те търся?
Ах, а защо ли те намерих?
За да те видя в прегръдките на друга ли?
Не, за да се уверя, че не ме обичаш вече!
Но защо ли още те желая,
щом ти дори не ме сънуваш,
нито пък за мен жадуваш?
Но сега поне зная
какво е силно да  боли!

© Деница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??