13 мар. 2022 г., 17:47

Преходност 

  Поэзия » Философская
341 0 0

Всички ще губим, ще изчезнем,

в душата все боязън, все страх,

време е вече на земята да слезем -

ще се превърнем всички в прах.

 

Искам да избягам, неизбежното да спра,

но такива са, уви, биологичните закони,

няма нищо, на което тогава аз да се опра,

сълза от болката по лицето ми се рони...

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??