4 нояб. 2010 г., 20:37

Как да ти покажа? 

  Поэзия
784 0 1

Как да ти покажа, че още те обичам,

че свещички в храма си на теб наричам?

Ала не с онази първа обич пиперлива,

дет отровно в тялото се впива,

тя за теб мечтае, копнее те и те очаква,

разочарова се и в нощите проплаква,

ревнува те и се раздира с яд,

когато ти далеч си в твоя град.

Не със нея... тя порасна,

окичена със зрялост е прекрасна!

От днес обичам те различно,

заявих пред себе си изрично.

Изпълнена съм с нежност и умиление,

нямам вече капчица от огорчение.

Останаха само следи по душата -

спомени от любовта ни крилата.

Искам ти и аз да срещнем обичта...

онази, споделената, която често е една!

© Дарина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??