7 мая 2009 г., 22:12

Как искам 

  Поэзия
617 0 0

Как искам да избягам днес от себе си,

да мога да се скрия в непрогледното,

да стъпя във жарта с краката  боси

и да попадна в света на не видното.

 

Как искам  да лежа на топъл пясък

и да се слея с полета на птица,

да се издигна до звездите с писък,

да се превърна в приказна девица.

 

Как искам днес да те обичам пагубно,

със  тялото ти да се слея страстно

и тоновете му да ми звучат вълшебно,

а ти да ме обсебиш властно, властно.

 

Как искам днес да бъда при звездите,

за да докосна с звезден лъч лицето ти

и тази светлина да изгори преградите,

да се превърне в обич във сърцето ти.

 

Как искам, но не знам дали ще могат

мечтите ми да се превърнат във реалност.

Дали ще тръгнеш нявга по-богат,

приел от моята любов - безкрайност.

© Живка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??