3 мар. 2010 г., 00:06

Как искам... 

  Поэзия » Любовная
663 0 0

Как искам да се върна и да те прегърна.
Как искам да съм при теб сега.
Как искам да не съм без теб така.
Как искам да гледам в твоите очи.
Как искам да не виждам там повече сълзи.
Как искам да те стискам силно.
Как искам да те обичам наивно.
Как искам да не те забравя.
Как искам да не те оставя.
Как искам да си тук сега.
Как искам да те целувам до сутринта.
Как искам винаги да съм с теб.
Как искам сърцето ми да не е сковано в лед без теб....

© Мадлена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??