19 июл. 2011 г., 20:23

Как искам 

  Поэзия » Эротическая
1629 0 4

Как искам върху мен да се нахвърлиш

и всички други мисли да загърбиш.

Ръцете си навсякъде по мен да плъзгаш,

аз да съм влажна, а ти хлъзгав.

Да сме едно поне за миг,

нощта да оглушавам с моя вик.

Да ме погледнеш, да се възхищаваш,

на  удоволствието, което ми доставяш.

Прегръщаш ме, вълшебно е...

По дяволите, за последно ли е?

© Мирена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??