8 дек. 2020 г., 19:34

Как искам дъжд от обич да вали 

  Поэзия » Другая
320 4 6

Ще има нов живот и по-добър

ще бъде този свят, красив и ведър!

И по-открит, без маска и чадър,

животът ще е млад, усмихнат, щедър!

 

След неговото ново рождество

ще литнат волно стихове и песни,

щастливо ще е всяко същество,

щом слънчевият диск над него блесне!

 

И хората ще станат по-добри

и всеки от доброто ще се учи!

Как искам дъжд от обич да вали!

Поискаш ли, то значи, ще се случи!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??