27 янв. 2024 г., 18:04  

Как искам мир в Газа! 

  Поэзия » Гражданская
180 0 0

Бомби падат, ужас навсякъде там е,

болници рушат се, мрат деца, жени!

Уж е благословената от Господ земя,

а всеки ден там гибел, скърби, злини!

 

Сатаната триумфира, хора ридаят,

тревожат се много, живеят в страх,

на който явно не му се вижда краят

и мирът е тежнение на всички тях!

 

"Не убивай!" е заповедта на Бог,

но касапницата си продължава,

само с желание, разум и диалог

доброто и там ще побеждава!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??