27 сент. 2007 г., 08:46

Как ли ме запомни ?  

  Поэзия
627 0 0
 

 Запомни ме мила и добра...

А не една нищо и никаква развалина.

Запомни ме магнетична и красива...

А не като стара машина - грозна и изгнила.

Запомни ме, на всеки откликнала...

А не такава... в ъгъла притихнала.

Запомни ме невинна и нежна...

А не като лавина - студена и снежна.

Запомни ме, на високо летяща...

А не като ранена птица - на пътя лежаща...

Запомни ме, лъчезарна кокона...

А не като сега... стъпкваща на любовта закона.

Запомни ме, силно и без граници влюбена...

А не като скитница - от тебе необратимо разлюбена!!!

© Виктория Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??