Запомни ме мила и добра...
А не една нищо и никаква развалина.
Запомни ме магнетична и красива...
А не като стара машина - грозна и изгнила.
Запомни ме, на всеки откликнала...
А не такава... в ъгъла притихнала.
Запомни ме невинна и нежна...
А не като лавина - студена и снежна.
Запомни ме, на високо летяща...
А не като ранена птица - на пътя лежаща...
Запомни ме, лъчезарна кокона...
А не като сега... стъпкваща на любовта закона.
Запомни ме, силно и без граници влюбена...
А не като скитница - от тебе необратимо разлюбена!!!
© Виктория Андреева All rights reserved.