7 окт. 2007 г., 16:22

Как мога 

  Поэзия
758 1 8
Как мога да не те обичам,
как мога името ти да не изричам.
Как мога всяка дума да забравя,
как мога да те изоставя.

Слънцето с лъчи, когато те погали,
как мога да не искам да съм то.
Луната, когато в косите ти окъпе свойта светлина,
как мога да не искам да съм тя.

Сълза в очите родена от мъка или самота,
как мога да не искам и аз с нея да тъжа.
На устните усмивка щом има,
как мога да искам да я скрия.

В океан от тъга бих се удавила,
но едва ли бих те забравила.
Море от лъжа ще преплувам
само за да ти се полюбувам.

Ако трябва с Господ ще  споря,
но за ТЕБЕ  ще се  боря!!!
На моето Слънце

© Тъжна Луна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??