Трудно е да любиш поетеса!
Не говоря тук за стреса,
а за туй, че иска секса
да е в ритъма на текста...
Да е всичко мелодично,
поетично, романтично,
дълго, сложно и епично,
което малко е комично...
Как се спазва тук закона
щом във плен си на нагона
и захвърлил панталона
любиш своята кокона?...
Питам се и продължавам,
както зная да го давам...
Критиката не признавам,
чужди правила не спазвам!
Искала любов с сюжет,
че нали съм бил поет,
туй пък значело... естет...
Аз пък сакам си... дует...
Е, ще стигнем, ви го казвам,
до съгласие, че спазвам
свой закон (не го погазвам!)
Гарантирам й... Оргазъм!...
05.03.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
Благодаря с широоока за коментара ти :=))