6 февр. 2009 г., 22:18

Как се случи? 

  Поэзия » Любовная
646 0 1

Ослепяла ли бях? Не прогледнах
за фаталните твои забежки,
уж си тръгвах, а вечно се връщах,
опрощаваща подлите грешки.

Онемяла ли бях? Не послушах
тез съвети на хората близки,
как живота ми в ад ще превърнеш,
ти остави от него огризки.

Неразумна ли бях, че те исках,
и за мене сега няма лек?!
С две сърца ли живях, че обичах
аз до болка измамен човек????

© Красимира Касабова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??