5 дек. 2017 г., 23:45

Как съм я обичал 

  Поэзия » Любовная
406 1 1

ти само да знаеш

 

тъжна

обляна в сълзи

свирепа до болка

цялата в синини

наръгана в сърцето

погълната от мисли

 

как съм я обичал, само да знаеш –

 

създавал съм раните ѝ

издълбавал съм пропаст

пускал съм любовта ѝ

много надълбоко

 

обичал съм себе си

когато е трябвало

да обичам

нея

© Диляна Ненова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??